NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   Mika in Brussels


   • Mika Photo #1
   1 of 1
   December 14, 2019

   Saturday   8:00 PM

   Victor Rousseaulaan 208 Te
   Brussels, Belgium

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Mika

   Mika onthult vandaag (31.05) zijn splinternieuwe single “Ice Cream”, die het nu al tot publiekslieveling heeft geschopt en de voorbode is van zijn vijfde langspeler ‘My Name is Michael Holbrook’. De nieuwe plaat ligt begin oktober in de rekken. En er is meer goed nieuws, want tussen de eerste data van zijn Europese tournee staat ook een afspraak in ons land! De Belgische fans mogen zich verheugen op een concert op zaterdag 14 december in Vorst Nationaal!   youtube:99ii0W0Z5Kw   Met meer dan 10 miljoen verkochte platen wereldwijd en een stapel muziekprijzen op de schouw, is Mika één van de meest gerespecteerde figuren in de internationale popscene. Zijn kleurrijke liveshows zijn totaalbelevingen waar zijn humor, talent, generositeit en natuurlijk ook zijn talloze hits naadloos in elkaar overvloeien. Van “Grace Kelly”, “Relax, Take It Easy” en “Big Girl” tot “Elle me Dit”, “Boum Boum Boum”, “Underwater” en “Talk About You”, zijn setlist is een onfeilbaar succesrecept voor een onvergetelijke avond. Zijn laatste concert in ons land dateert alweer van 2016, maar dit najaar komt daar dus verandering in. Een niet te missen concert.   Kaarten kosten 48,05 en 52,53 euro.

   Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

   Cost: 174.18

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Mika. Book your stay now!