NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Brussels

  Recent Locations

   High Hi + ILA (ihkv Anderhalvemetersessies) in Leuven


   • High Hi + ILA (ihkv Anderhalvemetersessies) Photo #1
   1 of 1
   August 13, 2020

   Thursday   8:00 PM

   Martelarenplein 12
   Leuven, Belgium

   Performers:
   EVENT DETAILS
   High Hi + ILA (ihkv Anderhalvemetersessies)

   Na het bereiken van Humo’s Rock Rally-finale in 2014 en hun selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, breekt er voor High Hi een heel nieuw hoofdstuk aan. Na de vele optredens in België én Nederland werd het hoog tijd voor een opvolger van het debuutalbum ‘Hindrance’ uit 2017.

   De band dat niet stil en er werd hard gesleuteld aan nieuw materiaal. Ze trokken zich samen met Daan Schepers (Warhola, Eefje De visser, Bazart) terug in de studio voor de opnames van de opvolger: 'Firepool'! De band kiest resoluut voor een nieuwe weg. De nieuwe sound werd in de studio verder uitgepuurd tot een nieuw, verfrissend geluid met de unieke contrastrijke stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez.

   Na wekenlang De Afrekening van Studio Brussel te domineren met hitsingle 'Daggers', klaar voor het echte werk! We just can't wait.

   Cost: 15.00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near High Hi + ILA (ihkv Anderhalvemetersessies). Book your stay now!